Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Tisdag02.03.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Till alla jobb

JUNIOR ART DIRECTOR

Futerra, Stockholm

Ansök nu

FUTERRA STOCKHOLM SÖKER EN JUNIOR ART DIRECTOR  

Om Futerra 

Futerra är en byrå som hjälper sina kunder att skynda på och skala upp omställningen till en hållbar utveckling. Våra verktyg är strategi och kreativitet, hos oss arbetar både hållbarhetsexperter och kreatörer. Futerra har kontor i London, New York, Stockholm och Mexico City. Bland våra kunder finns allt från gröna pionjärer till stora multinationella företag som vill ställa om. Stockholmskontoret består av fyra team; strategi, creative, planning och account. Vi gör stora företag mer hållbara och hållbara företag större. Vi tror att hållbarhet är vår tids stora affärsmöjlighet och arbetar med att identifiera och förverkliga dessa möjligheter genom att skapa spännande, relevanta, nytänkande och hållbara lösningar som kan förändra världen. Våra kunder finns både i näringslivet och civilsamhället, från alla tänkbara branscher och på regionala och globala marknader.  

Vad vi behöver 

Futerra Sverige behöver fler briljanta hjärnor i vår strävan efter att utmana och utforska vad kommunikation kring och strategi för hållbarhet är idag, och kan vara imorgon. Detta är ett stort uppdrag i en stor värld. Vi söker nu en junior art director som vill vara med och bygga vårt kreativa erbjudande med oss. Vi tror att du har en nyfikenhet kring det mesta och hållbar utveckling i synnerhet. 

I rollen som junior art director har du kanske ett par år i bagaget och rör dig lätt mellan varumärke och kampanjuttag. Du navigerar fritt mellan strategisk förståelse och typografiska detaljer med stor förkärlek för idé och design. Du kommer att vara en del av vårt kreativa team. Tillsammans utvecklar ni målgruppsanpassad och lättförståelig kommunikation på komplexa utmaningar för att möjliggöra för våra kunder att skapa förtroende och engagemang. Som junior art director förväntas du hjälpa till med allt från skissande av koncept och kampanj till formgivning av rapporter, presentationer och dyl. Ibland är du en del av ett större team med ansvarig Art Director och copywriter och ibland kommer du hantera egna projekt och kunder.  

Ansök genom att skicka ditt CV/portfölj samt personligt brev till: ansokan@futerra.se 
Ort: Stockholm
Anställningsform: Heltid
Sista ansökningsdag: Vi jobbar löpande med denna rekrytering och kommer tillsätta den så snart vi hittat rätt person för uppdraget. 

Så påvekar Covid– 19 arbetsplatsen 

Vi har anpassat arbetsplatsen efter spridningen av Covid-19 och arbetar nu uteslutande digitalt. Det finns möjlighet att vid behov jobba från vårt rymliga kontor på Skeppsbron, men i huvudsak jobbar vi alla hemifrån tills situationen förbättras och riktlinjerna förändras. 

Publicerad 2021-02-26

Ansök nu