Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Tisdag02.03.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Till alla jobb

Marknadskoordinator

SAM Nordic, Stockholm

Ansök nu

Läkemedelsföretaget SAM Nordic växer och söker nu en Marknadskoordinator som vill vara med på resan att erbjuda cancerpatienter i Europa den bästa tänkvärda vården – genom att göra medicinska innovationer tillgängliga för alla.

Rollen som marknadskoordinator hos SAM Nordic är helt ny och stort fokus kommer att ligga på att växla upp den digitala närvaron och på projektledning. Arbetsuppgifterna varierar stort och innefattar allt från att skriva och publicera texter och bilder i digitala kanaler till att driva olika utvecklingsprojekt. Du kommer att vara högst delaktig i att utveckla aktiviteter och handlingsplaner, prioritera uppgifter, genomföra och utvärdera resultat för att kunna utveckla och förbättra olika processer. Du arbetar självständigt och strukturerat i ditt arbete, men i tätt samarbete med dina kollegor. Rollen innebär många olika kontaktytor, såväl interna som externa.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Projektledning och samordning av uppdrag inom kommunikation och marknadsföring

 • Ansvara för utvecklingen av kommunikationen kring företagets nystartade podcast och egna webinars

 • Arbeta med synlighet och närvaro på Linkedin, vilket innebär allt ifrån publicering och spridning till optimering, analys och uppföljning

 • Uppdatera innehåll i digitala kanaler såsom webb och nyhetsbrev samt planera, koordinera, projektleda kommunikationsaktiviteter internt och externt

 • Uppdatera enklare trycksaker som foldrar och broschyrer

 • Vara SAM Nordics beställare och kontaktperson mot externa leverantörer som eventbyrå, webbyrå och tryckeri

Så här tror vi att du är som person:

För att trivas i rollen och på företaget är det viktigt att du är social och glad, är nyfiken, positiv och gillar att samarbeta med både kollegor och partners. Vi letar efter dig som är en skicklig projektledare och som har en god förmåga att formulera budskap i texter och som skapar innehåll av hög kvalitet. Du är lösningsorienterad och resultatinriktad och duktig på att prioritera när många saker händer samtidigt. Dessutom är du ambitiös och noggrann och intresserad av att utforska nya digitala lösningar.

 • Du har några års erfarenhet av liknande roller inom projektledning och/eller marknadsföring

 • Du har erfarenhet av digitaliseringsarbete

 • Du har erfarenhet av att skapa målgruppsanpassat innehåll med kommunikation som ger effekt

 • Du har viss erfarenhet av Adobe-programmen

 • Du har relevant utbildning inom kommunikation och/eller marknadsföring från högskola eller exempelvis Berghs SoC. Alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet

 • Du talar och skriver både svenska och engelska utan problem

 • Det är ett stort plus om du har arbetat inom läkemedelsbranschen eller annan reglerad bransch tidigare

SAM Nordics erbjudande

Står du redo för nästa steg i karriären? SAM Nordic erbjuder dig en möjlighet att vara med och utveckla denna tjänst. Du kommer att ha en verksamhetsnära roll i ett snabbrörligt bolag med hela Norden och Baltikum som marknad. Är du full av passion, nyfiken till din natur och vill vara med och bidra till vårt arbete att tillgängliggöra innovativa läkemedel för fler patienter? I så fall tror vi att du skulle bli en stjärna i vårt team.

Om SAM Nordic

SAM Nordic är det lilla läkemedelsföretaget med de stora ambitionerna. I över 20 år har vi distribuerat innovativa, radioaktiva läkemedel för diagnostik och terapi inom cancervården. Vi är verksamma i hela Norden samt i Baltikum och Nederländerna och våra samarbetspartners och leverantörer finns över hela världen. Huvudkontoret ligger i Nacka Strand utanför Stockholm. Idag arbetar 16 personer på företaget. De flesta medarbetarna finns i Sverige men personal finns även i Danmark och Finland. Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och räknar med ytterligare medarbetartillskott till företaget de närmaste åren. Vår vision är att bidra till att patienter i Europa får den bästa tänkbara vården, genom att göra medicinska innovationer tillgängliga för alla.

Så här ansöker du:

I den här rekryteringen samarbetar SAM Nordic med KIMM. Vi ser fram emot din ansökan och CV via www.kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Nyqwist på johanna.nyqwist@wise.se.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad 2021-02-19

Ansök nu