Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Tisdag02.03.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Till alla jobb

Nyhetsjägare

Skövde Nyheter, Skövde

Ansök nu

Nyhetsjägare till Skövde Nyheter sökes

Älskar du högt tempo och nyhetspuls? Gillar du att porträttera människor och det lokala citylivet? Tycker du om att göra tv och jobba med sociala medier?
Då kan Skövde Nyheter bli din framtida arbetsplats.

Skövde Nyheter rekryterar nu en vass nyhetsreporter till redaktionen i centrala Skövde. På redaktionen jobbar totalt fyra journalister med lokala nyheter om och för Skövdeborna. Journalisterna skriver, fotograferar, gör video och sänder live och jobbar helt och hållet med onlinefokus.
Vi söker dig med journalistisk erfarenhet, förmåga att jobba självständigt och som gillar att vara ute på fältet och träffa människor. Vi förväntar oss en jämn och säker leverans av lokala nyheter från kommunen, såväl reportage som granskningar. Körkort är ett krav.

Placeringsort: Skövde
Anställningsform: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som omfattar arbete på kvällar och helger.
Tillträde: Mars månad
Sista ansökningsdag: 2021-03-14
Intervjuer görs löpande.
Vid frågor om tjänsten: Chefredaktör Patricia Svensson patricia.svensson@vgt.se
Fackliga företrädare: Anna Kuylenstierna anna.kuylenstierna@vgt.se eller Josefine Hektor josefine.hektor@vgt.se

OM FÖRETAGET

Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Vi är Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

Publicerad 2021-02-23

Ansök nu