Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Tisdag02.03.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Till alla jobb

Projektledare/PR-konsult

editK, Stockholm

Ansök nu

editK är en fullservicebyrå inom PR som arbetar kundnära och dedikerat med varumärken inom livsstil, hälsa och entreprenörskap. Vi vurmar för person-PR och att göra skillnad genom våra uppdrag. Vi är en värderingsstyrd organisation och väljer därför att tacka nej till uppdrag kopplade till alkohol, tobak, spel och kirurgiska skönhetsbehandlingar. Vårt mål är att bygga Sveriges mest uppskattade PR-byrå.

Projektledare/PR-konsult
Nu söker vi en erfaren projektledare/PR-konsult som kan planera och ta ut PR-kampanjer operativt. Du har erfarenhet av att arbeta självständigt och i team, jobba utifrån satt budget och hålla deadline. Du har ett bra helikopterperspektiv, är bra på att sälja in dina idéer till andra. Du kan delegera och kravställa när det krävs. Du har ett upparbetat nätverk inom media och vill vara med och bygga ett glatt team. Du är baserad i Stockholm och rapporterar direkt till vd.

Skicka ditt CV med en motivering varför du vill bli vår kollega till vår vd: Edit Künstlicher på mail edit@editk.se. Vi intervjuar löpande men vill gärna ha din ansökan senast den 15 mars. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi sitter centralt på Riddargatan 12 i Stockholm. Läs gärna mer om vårt arbete på editK.se.

Publicerad 2021-02-24

Ansök nu